Mijn Account
  Gratis SSL voor webhosting klanten

  Gratis SSL voor webhosting klanten

  Bied je bezoekers een veilige website

  De voordelen van SSL

  Van je websitebezoekers klanten maken. Met een SSL-certificaat van One-Host ben jij er klaar voor.

  Gratis SSL voor webhosting klanten

  Bij One-Host kunnen klanten met een webhosting pakket nu gebruik maken van de gratis SSL certificaten van Let’s Encrypt. Deze SSL certificaten kunnen met enkele klikken aangevraagd en geïnstalleerd worden via het cPanel controlepaneel en worden automatisch gevalideerd. Wanneer een Let’s Encrypt SSL certificaat dreigt te verlopen dan zal deze automatisch en gratis worden verlengd. Na het installeren van een Let’s Encrypt SSL certificaat heeft u er dus geen omkijken meer naar.

  Een veilige website begint met https

  Als je jouw website een betrouwbare uitstraling wilt geven, beveilig hem dan met een SSL-certificaat. Je krijgt dan een groen slotje in de adresbalk en je url begint met https. Daardoor weten bezoekers zeker dat er niet stiekem iemand meekijkt als ze gegevens achterlaten op je website. Een SSL-certificaat vraag je snel en eenvoudig aan. Bij One-Host is dat zelfs gratis.

  Vertrouwen in je website met SSL

  Een SSL-certificaat is belangrijk als je website met gevoelige klantinformatie werkt. Bijvoorbeeld adres- of bankgegevens van klanten. Het geeft jou én je klanten een veilig gevoel. Zeker ook sinds Google Chrome het meldt als een website niet veilig is.

  Beter vindbaar in Google

  Wist je al dat Google veel waarde hecht aan websites die beveiligd zijn met een SSL-certificaat? Websites die gebruik maken van SSL worden over het algemeen beter gevonden in Google dan websites die niet zijn beveiligd. Dat is nóg een goede reden om een SSL certificaat aan te schaffen!